Hoe kunt u helpen

Donaties
Bijdragen met uw bedrijf
Testament
Zelf betrokken zijn bij de Stichting

-

Donaties
Alle donaties zijn meer dan welkom! Of dat nu om een periodieke bijdrage voor het adopteren van een gezin is, of een eenmalige bijdrage. Uw bijdrage stelt ons in staat om nog meer mensen te helpen, allen hebben het zeer hard nodig. Iedereen heeft recht op een veilig en menswaardig bestaan. U kunt er uiteraard van verzekerd zijn dat uw bijdragen terechtkomen bij de mensen in de derde wereld. Aanmelding / Adoptieformulier

De giften die u doet zijn doorgaans aftrekbaar van de belasting, wij hebben een ANBI certificering. Het is daarom altijd verstandig om een schenkingsovereenkomst op te stellen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de site van de belastingdienst, u kunt de volgende links bekijken.

Algemene informatie over giften >>>

Documenten voor vastlegging giften >>>

Uiteraard helpen wij u graag bij het invullen van de documenten.
Het formulier voor de schenking kunt u zenden aan:

Stichting Salvatoriaanse Gezinsadoptie
Limousinlaan 11
5627 KH Eindhoven

Voor aanvullende vragen kunt u bellen met Jan Schilt: 06 174 893 28

-

Bijdragen met uw bedrijf
Maatschappelijke betrokkenheid is tegenwoordig gemeengoed voor bedrijven. Het begrip “Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)” is inmiddels een bekend begrip. Normen en waarden zijn een belangrijke pijler waar bedrijven nu en in de toekomst naar leven. Wij nodigen bedrijven, groot of klein, dan ook graag uit om ons te ondersteunen. In ruil daarvoor bieden wij u de mogelijkheid om, in overleg, de naam van onze stichting op uw website of in andere communicatie uitingen te plaatsen. U kunt er uiteraard van verzekerd zijn dat uw bijdragen terechtkomen bij de mensen in de derde wereld.

U kunt hiervoor een brief sturen aan:

Stichting Salvatoriaanse Gezinsadoptie
Limousinlaan 11
5627 KH Eindhoven

Voor telefonische vragen kunt u contact opnemen met Jan Schilt: 06 174 893 28

-

Testament
Het leven duurt niet eeuwig….. Dat mensen in de derde wereld hulp behoeven is helaas een werkelijkheid en wij hopen met onze stichting een bijdrage te kunnen blijven leveren om in die behoefte te kunnen voorzien. U investeert dan in een betere wereld en kunt er uiteraard van verzekerd zijn dat uw bijdragen terechtkomen bij de mensen in de derde wereld. Indien u specifieke wensen heeft voor de besteding van een bijdrage, dan is dit zonder meer bespreekbaar.

U kunt een brief sturen aan:

Stichting Salvatoriaanse Gezinsadoptie
Limousinlaan 11
5627 KH Eindhoven

Voor aanvullende vragen kunt u bellen met Jan Schilt: 06 174 893 28

-

Zelf betrokken zijn bij de Stichting
Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen. Of dat nu gaat om het verspreiden van folders, het genereren van andere inkomsten voor de stichting, het hosten van een liefdadigheidsmarkt, of anderszins. In ruil voor uw inspanningen krijgt u de dankbaarheid van de stichting en uiteraard van de mensen die worden geholpen.

Indien u het idee heeft dat u een bijdrage wilt en kunt leveren om de wereld ietsje beter te maken, dan treden wij graag met u in contact.
U kunt dan bellen met Jan Schilt: 06 174 893 28