Dringende Hulp nodig Venezuela

Beste donateurs,
Zie onderstaande tekst uit bericht dat wij uit Venezuela ontvingen, u weet via het nieuws ongetwijfeld hoe het er daar aan toe gaat momenteel. Miguel Grobben bericht ons dat er ernstig behoefte is om zijn Casa de la Salud hulp te bieden om medicaties te kunnen kopen. Mocht u kans zien om een extra bijdrage te leveren,dan horen wij graag. De situatie is daar zeer nijpend. Zoals u gewend bent, gaan alle bijdragen zonder kosten meteen door naar het doel.
U kunt via de website via iDeal doneren of gewoon een bedrag overmaken op de gebruikelijke rekening. Het gaat uiteraard om een eenmalige bijdrage. Vermeld u er vooral bij dat het Venezuela betreft.
Beste groet,
Stichting Salvatoriaanse Gezinsadoptie
Jan Schilt.


Bericht uit Venezuela......
Morgen vieren wij de 21ste verjaardag van ons gezondheidscentrum.  We zijn echt tot volwassenheid gekomen ! De eerste jaren van ons Casa de la Salud waren de mooiste...ieder jaar konden we een nieuwe dienst openen...Odontologie, Apotheek, Laboratorio, X-Stralen, Tehuis voor derde Leeftijd...Dank zij de Duitse Dokters werd  het een super-Kliniek voor de Armen ! De Crisis van Venezuela is de oorzaak dat we de laatste jaren ieder jaar een dienst moesten sluiten ! We hebben geen apotheek meer, geen laboratorium, in plaats van twee hebben we nu maar een tandarts meer ! We hebben in deze crisistijd echter een kontract kunnen afsluiten met het Ministerie van Gezondheid...Het medisch- en ziekte-personeel wordt door het Ministerie benoemd en betaald...en zo vieren we onze 21 verjaadag. Sinds een maand wonen er in ons gezondheidscentrum drie pas gegradueerde dokters...ze staan ten dienste van zoveel zieken en mensen van de derde leeftijd...er is weer leven in ons gezondheidscentrum...jammer dat we bijna geen medicijnen kunnen kopen. We overleven...en willen dat onze Casa de la Salud ten dienste blijft van zovele zieken van onze barrio ! Misschien kan de Gezinsadoptie een handje toesteken...om ons Gezondheidscentrum in deze moeilijke tijd te helpen...LEVEN te geven en LEVENS te redden !